Cookie Consent by TermsFeed

Ervaringen

Enorm bedankt voor je hulp. Onze gevoelige, onzekere zoon ging met veel plezier naar je toe en kwam steeds zo blij bij je vandaan. Hij voelde zich echt begrepen, heel fijn om te zien en merken. Hij heeft mooie inzichten en handige technieken geleerd waar we naar terug kunnen verwijzen mocht het nodig zijn. Ik kan coaching bij HorenZien zeker aanraden!

Moeder, zoon 12 jaar

Na een aantal pittige weken op school, ben ik op zoek gegaan naar een kindercoach die niet alleen mijn zoontje, maar ook mij kon helpen! Wij hebben Kim op het juiste moment gevonden en Kim had op het juiste moment ruimte/ tijd voor ons. Kim heeft twee gesprekken met mij, als ouder gevoerd, wat verhelderend was en mij inzicht, tips en handvatten heeft gegeven in de voor ons hele moeilijke situatie. Het ware fijne gesprekken waarin ze de tijd nam en luisterde naar mij. Daarna is mijn zoon een paar keer bij Kim geweest. Praten, een eigen schriftje en creatief bezig zijn: de perfecte combi. Mijn zoon had altijd zin om te gaan en heeft er veel baat en plezier bij gehad. Dank Kim!

Moeder, zoon 9 jaar

Mijn dochter van 6 jaar vond het enorm spannend om naar de BSO te gaan. Dit beheerste algaandeweg haar én onze week. Ze kon er niet van slapen, vond het spannend en was bang dat niemand met haar wilde spelen. Kim heeft haar gedrag goed in kaart gebracht en heeft in een paar sessies bereikt dat onze dochter met meer zelfvertrouwen  naar de BSO gaat en beter om heeft leren gaan met spanning. Dit deed ze mbv leuke tools en opdrachten.  Mn dochter ging enorm graag naar Kim toe, vond het echt leuk! Het gaat het nu supergoed, ik ben er echt van overtuigd dat dat zonder de hulp van Kim niet gelukt was. Uiteindelijk is er met een paar coachingssessies enorm veel bereikt!

Moeder, dochter 6 jaar