Cookie Consent by TermsFeed

Kim

Wie ben ik?
Ik ben Kim Valstar en woon in Delfgauw met mijn vriend Bartek en mijn twee kinderen, Louk (2009) en Nova (2012). Door jaren lange ervaring als leerkracht (vanaf 2001-heden), mijn opleiding als kindercoach (2018-2020) en spiegelcoach (2020) heb ik ruim ervaring opgedaan in het werken met kinderen en mij verder toegespitst op het individueel helpen van kinderen en jongeren en hun ouders/verzorgers. Ik heb ruime kennis van trauma/stress bij kinderen. Momenteel verdiep ik me in: HB (hoog)begaafdheid en HSP (High Sensitive Person).

De Horizon
Ik werkte vanaf 2001 tot 2020 op basisschool De Horizon in Delft. Deze school heeft mij ontzettend veel geleerd en gebracht. Hier vulde ik met name mijn 'gedrags'-rugzak en heb ik besloten om mijn praktijk te vernoemen naar De Horizon. Hori-zon; hori- werd Horen en -zon werd Zien. HorenZien.

Verder
Sinds september 2020 werk ik op de Mariaschool in Pijnacker. Twee dagen per week geef ik les aan een groep 7. Momenteel groeit het aantal aanmeldingen en begeleid ik steeds meer kinderen. Pas fietste ik op maandag naar een coachee en voelde me zo ontzettend trots. Mijn praktijk begint langzaamaan te lopen en steeds meer mensen weten me te vinden! 

Door ont-wikkelen! 
Ik ben nu bezig met het opzetten van mental coaching bij een judo vereniging, www.teamgouwe.nl. De aandacht is vooral gericht op mindset, de leerkuil en helpende gedachtes. Daarnaast bereid ik me voor op docentschap bij de KIK opleiding, www.kikopleiding.nl. Een opleiding voor toekomstige kindercoaches. De stage is inmiddels begonnen en over een paar jaar zal ik Margrete Stoute-Boots gaan overnemen. Ik kijk uit naar een heel deze prachtige leermomenten! Zie blog www.horenzien.nl/blog/daar-zit-je-dan.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.