Cookie Consent by TermsFeed

Kim

Wie ben ik?
Ik ben Kim Valstar en woon in Delfgauw met mijn vriend Bartek en mijn twee kinderen, Louk (2009) en Nova (2012). Door jaren lange ervaring als leerkracht (vanaf 2001-heden), mijn opleiding als kindercoach (2018-2020) en spiegelcoach (2020) heb ik ruim ervaring opgedaan in het werken met kinderen en mij verder toegespitst op het individueel helpen van kinderen en jongeren en hun ouders/verzorgers. Ik heb ruime kennis van trauma/stress bij kinderen, HB (hoog)begaafdheid en HSP (High Sensitive Person). Momenteel verdiep ik me in de onderwerpen: hechting en systemisch werken.

De Horizon
Ik werkte vanaf 2001 tot 2020 op basisschool De Horizon in Delft. Deze school heeft mij ontzettend veel geleerd en gebracht. Hier vulde ik met name mijn 'gedrags'-rugzak en heb ik besloten om mijn praktijk te vernoemen naar De Horizon. Hori-zon; hori- werd Horen en -zon werd Zien. HorenZien.

Mijn werk op een rijtje
Sinds september 2022 werk ik weer bij mijn oude stichting SCO Delft. Op maandag ben ik vaste invaller voor de scholen binnen deze stichting. De ene keer draai ik een groep kleuters en de keer erop groep 8. Heel afwisselend en super leuk om nieuwe collega's te ontmoeten en op deze manier nog betrokken te zijn met het kind van nu op school. Mijn praktijk draait op dinsdag, woensdag en donderdag inmiddels op volle toeren en op vrijdag ben ik als docent te vinden bij KIK - Kind in Kracht, opleiding voor toekomstige kindercoaches. Elke dag van de week hou ik me bezig met het welzijn van kinderen. Of met mensen die het beste willen voor kinderen. Voor mij is deze mix mijn droombaan! Ik word hier heel enthousiast van.

Ik zet me als vrijwilliger ook in als mental coach bij een judo vereniging, www.teamgouwe.nl. De aandacht is vooral gericht op mindset, de leerkuil en helpende gedachtes.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.