Cookie Consent by TermsFeed

Werkwijze

Springende Olifant
Meedenkgesprek

Ik denk graag met je mee. Klik hier voor de aanvraag van een gratis gesprek (telefonisch). Samen brainstormen. Waar zit je mee? Welke hulp is nodig?

Kennismakingsgesprek

Bij het kennismakingsgesprek wil ik kennismaken met enerzijds de ouders/verzorgers en anderzijds het kind of jongere. We voelen of er een klik is en of ik de juiste hulp kan gaan bieden.

Intake

Als blijkt dat ik kan helpen, gaan we door een aantal vragenlijsten heen. We bepalen met elkaar de hulpvragen omtrent het kind en bespreken hoe het behandelplan eruitziet. Dit kan ook telefonisch en via de mail.

Coachsessie

Afhankelijk van de hulpvraag (hulpvragen) komen er een aantal sessies. Ik werk samen met het kind, samen met de ouders (spiegelgesprekken) en eventueel samen met school (bv een observatie en gesprek met leerkrachten). Afhankelijk van het behandelplan wordt het aantal sessies bepaald. Elk traject zal anders zijn.

Evaluatie

We plannen samen na een aantal sessies een (tussen)evaluatie. Daarin zijn we transparant naar elkaar. Helpt het? Waar kunnen we nog aanwerken? Hoe staat het kind erin? Hoe staan de ouders/verzorgers erin? Hoe staat het met de hulpvraag? Met elkaar bepalen we de volgende stappen. Gaan we door, gaan we afronden, is er eventueel een verwijzing nodig?

Trainingen/Workshops

Een aantal onderwerpen laat mijn hart sneller kloppen, ik heb me daar in verdiept en vaak aan den lijven ondervonden. Ook leer(de) ik veel door het werk wat ik doe of heb gedaan. Door de passie in de onderwerpen kan ik een team, een groep ouders of belangstellenden van alles leren over bijvoorbeeld HSP, stress/trauma, ontwikkelingsgericht werken, kwaliteitsgericht werken, hechting, verbindende communicatie, spiegelen, systemisch werken, ont-labelen, noem maar op. Kijk eens bij mijn blogs voor de diverse onderwerpen. Graag geef ik trainingen en workshops aan verschillende groepen mensen. Ik deel heel graag mijn kennis, kunde en passie met een ieder die daar voor open staat. Neem gerust contact op!

Tarieven**
Meedenkgesprek
Kennismakingsgesprek
Coachingsessie
Spiegelgesprek
Spiegelgesprek uitwerking
(tussen)Evaluatie
Verslag aan ouders/derden
Trainingen/Workshops*
Nazorg
-
per uur
per uur
per uur
per uur
per uur
per uur
per uur
-

gratis
€ 70
€ 70
€ 70
€ 70
€ 70
€ 70
€ 100
gratis

* Exclusief voorbereiding en afhankelijk van de grootte van de groep. Neem aub contact op voor specifieke trainingen/workshop wensen en vragen.

** Alle bedragen zijn inclusief BTW (21%) en gebruik van materialen.

Ik kijk graag samen met jullie naar de kosten voor het behandelingstraject. Mocht de financiële kant een probleem zijn, dan kunnen we zeker ook met elkaar in gesprek. Verder wordt kindercoaching (nog) niet vergoed. U kunt contact opnemen met de zorgverzekeraar om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Er zijn een aantal Zorgverzekeraars die de coaching geheel of gedeeltelijk vergoeden. Training en coaching valt onder ‘Overige psychologische zorg’. De vergoedingen zijn afhankelijk van het pakket dat je hebt afgesloten. Informeer hiervoor bij de betreffende Zorgverzekeraar.

Aangesloten bij: