Cookie Consent by TermsFeed

Werkwijze

Springende Olifant
Meedenkgesprek

Ik denk graag met je mee. Klik hier voor de aanvraag van een gratis gesprek (telefonisch). Samen brainstormen. Waar zit je mee? Welke hulp is nodig?

Kennismakingsgesprek

Bij het kennismakingsgesprek wil ik kennismaken met enerzijds de ouders/verzorgers en anderzijds het kind of jongere. We voelen of er een klik is en of ik de juiste hulp kan gaan bieden.

Intake

Als blijkt dat ik kan helpen, gaan we door een aantal vragenlijsten heen. We bepalen met elkaar de hulpvragen omtrent het kind en bespreken hoe het behandelplan eruitziet. Dit kan ook telefonisch en via de mail.

Coachsessie

Afhankelijk van de hulpvraag (hulpvragen) komen er een aantal sessies. Ik werk samen met het kind, samen met de ouders (dit kan ook een gesprek zijn zonder kind erbij) en eventueel samen met school (met observatie en gesprek met leerkrachten). Afhankelijk van het behandelplan wordt het aantal sessies bepaald. Elk traject zal anders zijn.

Evaluatie

We plannen samen na een aantal sessies een (tussen)evaluatie. Daarin zijn we transparant naar elkaar. Helpt het? Waar kunnen we nog aanwerken? Hoe staat het kind erin? Hoe staan de ouders/verzorgers erin? Hoe staat het met de hulpvraag? Met elkaar bepalen we de volgende stappen. Gaan we door, gaan we afronden, is er eventueel een verwijzing nodig?

Tarieven
Meedenkgesprek
Kennismakingsgesprek
Intake
Coachingsessie
Spiegelgesprek
(tussen)Evaluatie
Verslag aan ouders/derden
Nazorg
-
één uur
per uur
één uur
één uur
per uur
per uur
-

gratis
€ 30
€ 60
€ 60
€ 60
€ 60
€ 30
gratis

Deze bedragen zijn inclusief BTW en gebruik van materialen.

Ik kijk graag samen met jullie naar de kosten voor het behandelingstraject. Mocht de financiële kant een probleem zijn, dan kunnen we zeker ook met elkaar in gesprek. Verder wordt kindercoaching (nog) niet vergoed. U kunt contact opnemen met de zorgverzekeraar om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Aangesloten bij: